MALATYA / YEŞİLYURT - Orgeneral Eşref Bitlis Anadolu Lisesi

Nis

Milli Eğitim Bakanlığı Sosyal Sorumluluk Programı ve Hayat Boyu Öğrenme  projesi kapsamında okulumuz Orgeneral Eşref Bitlis Anadolu Lisesi olarak okulumuzda bulunan ağaçların böceklere  karşı gövdeleri  kireçle boyanmıştır. Emeği geçen   9/E, 10/A, 12/D sınıfı öğrencilerine danışman olarak İsmet KANÇURA, Özer CİCİ, Haydar AVCI, Gökhan GÖNÜLAL ve Şinasi ÖZTÜRK  öğretmenlerimize ve okul idaremize teşekkür ederiz.

Nis

Kariyer günleri kapsamında okulumuz mezunlarından olan Avukat Çağatay Kemal TEMELLİ ve Doktor Serdar IŞIK 11 ve 12. sınıf öğrencilerimizle keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi. Kendilerine öğrencilerimiz adına teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Nis

Okulumuz öğretmenleri Azet Aslı ÖZKAYA ve Hamide KOÇ rehberliğinde okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin katkısıyla BANGLADEŞ'te 2 adet kuyu açtırıldı.

Emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.